fbpx

Vuokraa kajakki! Kajakkivuokraamo Nakkilassa. 
Vuokraa kajakki Satakunnassa ja Porin lähialueilla.

Etsitkö pientä, edullista ja joustavaa kajakkivuokraamoa Satakunnasta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Varaa kajakki verkkokaupasta, tule noutamaan se Nakkilasta tai melo paikan päällä Kokemäenjoella.

Valitse mieleisesi kajakki ja maksa verkkokaupassa. Kaikista kajakeista löytyy kuvaus sivun alaosassa ja myös verkkokaupassa. Autan mielelläni juuri sinulle sopivan kajakin valinnassa.


Avec Marjan kajakkivuokraamo Arantilankosken Kajakkiranta sijaitsee Nakkilassa os. Siltatie 190, Arantilankosken alapuolella veneenlaskupaikalla. Löydät paikan päällä laittamalla navigaattoriin Avec Marja – Marjan matkassa.

Voit meloa paikan päällä Kokemäenjoella. Joki virtaa rauhallisesti kahden kosken välisellä alueella. Kokemisen arvoinen reitti esim. Kirkkosaaren kierros 6,5 km tai melonta Ruskilankoskelle ja takaisin 9,5 km. Siellä on myös laavu ja upea luontopolku.

Kajakit voi kuljettaa myös muualle. Voit kuljettaa kajakit itse peräkärryssä tai kattotelineellä (kiinnityshihnat ja pehmusteet saa tarvittaessa mukaan). Sopimuksen mukaan mahdollisuus vuokrata myös kajakkitraileria tai tilata kuljetuspalvelu.

Kesän suosituin melontapaketti: seurue meloo Nakkilasta Poriin ja minä haen kajakit takaisin!

Vuokrattavat kajakit

Vuokrattavia kajakkeja on 11 kpl. Verkkokaupassa on kahdeksan kajakkia ja lisäksi voit sopia puhelimitse muiden kolmen kajakin vuokraamisesta. Kaikki ovat yksikkökajakkeja. Autan mielelläni juuri sinulle soveltuvan kajakin valinnassa.

1 ja 2 Seabird Expedition Åfjord Pro

Lyhyt, aloittelijalle soveltuva kajakki, 368 cm, peräsin. Vakaa ja leveähkö, mutta ketteräkulkuinen. Väri kuvasta poiketen keltainen (melojan koko: 55 – 105 kg, max. kapasiteetti 130 kg)


expedition_afjord_pro

4 Dag Tiwok Evo

Vakaa, aloittelijoille sopiva retkikajakki, joka sopii niin merelle ja kuin joellekin. Ei pohjaevää eikä peräsintä. Pituus 440 cm.

5. DD North Zone Supreme

Meri- ja retkikajakki, pituus 520 cm, ei pohjaevää, ei peräsintä, punainen. Kapea, ketteräkulkuinen kajakki pienelle tai keskikokoiselle melojalle. Kansiluukut melko pienet, joten pidemmällä retkellä tavarat pakattava pieniin pakkauksiin.

7 ja 8. Perception Carolina

Kookkaalle melojalle soveltuva isoaukkoinen, vakaa retkikajakki. Pituus 427 cm, leveys 62 cm. Kantavuus 170 kg, istuma-aukko 100 cm x 55 cm.
Kaksi kajakkia, nro 7 sinivalkoinen ja nro 8 keltainen. Keltaisessa kajakissa (nro 8) peräsin.Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on perception-carolina1-1.jpg

9. Perception Essence 17

Laadukas merikajakki. Pituus 518 cm, leveys 58 cm, paino 26 kg, istuinaukko 89x49cm, kannen korkeus 42 cm. Kantavuus 159 kg.  Pohjaevä, ei peräsintä. Sopii hyvin myös kookkaalle ja pitkälle melojalle.
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on perception-essence.jpg 

10. Perception Essence 16

Laadukas merikajakki. Pituus 500 cm, leveys 57 cm, paino 26 kg, istuinaukko 89x49cm, kannen korkeus 34 cm. Kantavuus 150 kg.  Pohjaevä, ei peräsintä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on perception-essence.jpg

5. Perception Expression 15 (sovi puhelimitse)

11. P&H Virgo LV (sovi puhelimitse)

Ketterä mutta vakaa kajakki, joka sopii aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin melojille. Yleiskajakki merelle, järvelle ja joelle. Pituus: 429 cm, leveys: 56 cm, istuinaukko 82-42 cm, pohjaevä, ei peräsintä. väri keltainen. Pienikokoisille melojille.

12. P&H Virgo MV (sovi puhelimitse)

Ketterä mutta vakaa kajakki, joka sopii aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin melojille. Yleiskajakki merelle, järvelle ja joelle. Pituus: 443 cm, leveys: 58,5 cm, istuinaukko 82x42cm, pohjaevä, ei peräsintä, väri sininen (turkoosi). Keskikokoisille melojille. Hieman korkeampi kuin Virgo LV.

Vuokraushinnasto (sis. alv 24 %)

25 eur/3 tuntia Nakkilassa Kokemäenjoella
35 eur/vrk, lisävuorokaudet 15-20 eur

Vuokrahintaan sisältyy kajakki, aukkopeite, mela ja melontaliivi.
Lisäksi melontaseuruekohtaisesti mukaan tulee varamela, tyhjennyspumppu ja hinausköysi.

Huom. Kajakin vuokraajalla on oltava uimataito ja riittävä melontataito. Vuokravälineiden käyttö aina omalla vastuulla.

Kajakkien kuljetuspalvelu tai kajakkikärryn vuokraus

Kajakkien kuljetuspalvelu maksaa 15 euroa per kajakki per suunta (max. 30 km Nakkilasta). Vähintään 5 kajakkia tai 75 euroa. (Hinta sis. alv 24 %).
Kuljetus kauemmas sopimuksen mukaan.

Mahdollisuus vuokrata kajakkitraileri, johon mahtuu 10 kajakkia sekä varusteet (melat, aukkopeitteet, melontaliivit). Hinta 50 euroa vuorokausi (sis. alv 24 %) tai vähintään kolme kajakkia vuokranneelle ilmainen.
Varaa kajakkitraileri tästä. Edellytyksenä on, että olet vuokrannut kajakkeja.

Varaa verkkokaupasta ja lähde melomaan

Varaa kajakki verkkokaupasta vähintään tuntia ennen. Maksettuasi vuokrahinnan saat ennen vuokrausajakohdan alkamista koodin, jolla saat kajakkikontin oven auki ja pääset noutamaan kajakin itsepalveluna. Sopimuksen mukaan tulen paikan päälle antamaan kajakin ja varusteet.
Jos haluat melomaan hetken mielijohteesta, soita 044 2429222.
Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottomakkeen kautta ja kysyä lisätietoja.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, mobile pay, pankkikortti, E-passi, Smartum ja Edenred.

Kajakkien vuokrausehdot

Vuokraaja käyttää kaikkea kalustoa varusteineen aina omalla vastuullaan!

Lue varaus- ja peruutusehdot https://avecmarja.fi/varausehdot/

sekä kajakkien vuokrausehdot tästä https://avecmarja.fi/kajakkien-vuokrausehdot/

Haluatko opastusta melontaharrastuksen aloittamiseen?

Järjestän myös melontakokeiluja, melonnan peruskursseja, pelastautumisharjoituksia ja melontaretkiä.

Tutustu melontablogiini, saat hyviä vinkkejä melontaharrastuksen aloittamiseen

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!