fbpx

Vuokraa kajakki Satakunnassa ja Porin lähialueilla. Kajakkivuokraamo Nakkilassa. 

Etsitkö pientä, edullista ja joustavaa kajakkivuokraamoa Satakunnasta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Varaa kajakki verkkokaupasta, tule noutamaan se Nakkilasta tai melo paikan päällä Kokemäenjoella.

Valitse mieleisesi kajakki ja maksa verkkokaupassa. Kaikista kajakeista löytyy kuvaus sivun alaosassa. Autan mielelläni juuri sinulle sopivan kajakin valinnassa.

Avec Marjan kajakkivuokraamo Arantilankosken Kajakkiranta sijaitsee Nakkilassa os. Siltatie 190, Arantilankosken alapuolella veneenlaskupaikalla.

Voit meloa paikan päällä Kokemäenjoella. Joki virtaa yleensä rauhallisesti koskien välissä. Kokemisen arvoinen reitti esim. Kirkkosaaren kierros 6,5 km tai melonta Ruskilankosken laavulle ja takaisin 9,5 km.

Kajakit voi kuljettaa myös muualle. Voit kuljettaa kajakit itse peräkärryssä tai kattotelineellä (kiinnityshihnat ja pehmusteet saa tarvittaessa mukaan). Sopimuksen mukaan mahdollisuus vuokrata myös kajakkitraileria tai tilata kuljetuspalvelu.

Vuokrattavat kajakit

Vuokrattavia kajakkeja on 10 kpl ja opastetuilla retkillä lisäksi 2 kajakkia. Kaikki ovat yksikkökajakkeja. Autan mielelläni juuri sinulle soveltuvan kajakin valinnassa.

1,2,3,4 Seabird Expedition Åfjord Pro

Lyhyt, aloittelijalle soveltuva retkikajakki, 368 cm, peräsin. Vakaa ja leveähkö, mutta ketteräkulkuinen Väri kuvasta poiketen keltainen (melojan koko: 55 – 105 kg, max. kapasiteetti 130 kg)


expedition_afjord_pro

5. North Zone Supreme

Meri- ja retkikajakki, pituus 520 cm, pohjaevä, ei peräsintä, punainen. Kapea, ketteräkulkuinen kajakki pienelle tai keskikokoiselle melojalle. Kansiluukut melko pienet, joten pidemmällä retkellä tavarat pakattava pieniin pakkauksiin.

6. Dag Tiwok

Vakaa, myös aloittelijoille sopiva retkikajakki, joka sopii niin merelle ja kuin joellekin. Ei pohjaevää eikä peräsintä. Pituus 480 cm.


7, 8. Perception Carolina

Kookkaalle melojalle soveltuva isoaukkoinen, vakaa retkikajakki. Pituus 427 cm, leveys 62 cm. Kantavuus 170 kg, istuma-aukko 100 cm x 55 cm.
Kaksi kajakkia, nro 7 sinivalkoinen ja nro 8 keltainen. Keltaisessa kajakissa peräsin.Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on perception-carolina1-1.jpg

9. Perception Essence 17

Laadukas merikajakki. Pituus 518 cm, leveys 58 cm, paino 26 kg, istuinaukko 89x49cm, kannen korkeus 42 cm. Kantavuus 159 kg.  Pohjaevä, ei peräsintä. Sopii hyvin myös kookkaalle ja pitkälle melojalle.
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on perception-essence.jpg 

10. Perception Essence 16

Laadukas merikajakki. Pituus 500 cm, leveys 57 cm, paino 26 kg, istuinaukko 89x49cm, kannen korkeus 34 cm. Kantavuus 150 kg.  Pohjaevä, ei peräsintä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on perception-essence.jpg

11. P&H Virgo LV (käytössä vain opastetuilla retkillä tai sopimuksen mukaan)

Ketterä mutta vakaa kajakki, joka sopii aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin melojille. Yleiskajakki merelle, järvelle ja joelle. Pituus: 429 cm, leveys: 56 cm, istuinaukko 82-42 cm, pohjaevä, ei peräsintä. väri keltainen. Pienikokoisille melojille.

12. P&H Virgo MV (käytössä vain opastetuilla retkillä tai sopimuksen mukaan)

Ketterä mutta vakaa kajakki, joka sopii aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin melojille. Yleiskajakki merelle, järvelle ja joelle. Pituus: 443 cm, leveys: 58,5 cm, istuinaukko 82x42cm, pohjaevä, ei peräsintä, väri sininen (turkoosi). Keskikokoisille melojille. Hieman korkeampi kuin Virgo LV.

Vuokraushinnasto (sis. alv 24 %)

25 eur/3 tuntia Nakkilassa Kokemäenjoella
35 eur/vrk, lisävuorokaudet 20 eur

Vuokrahintaan sisältyy kajakki, aukkopeite, mela ja melontaliivi.

Huom. Kajakin vuokraajalla on oltava uimataito ja riittävä melontataito. Vuokravälineiden käyttö aina omalla vastuulla.

Kajakkien kuljetuspalvelu tai kajakkikärryn vuokraus

Kajakkien kuljetuspalvelu maksaa 15 euroa per kajakki per suunta (max. 30 km Nakkilasta). Vähintään 5 kajakkia tai 75 euroa. (Hinta sis. alv 24 %).
Kuljetus kauemmas sopimuksen mukaan.

Mahdollisuus vuokrata kajakkien kuljetuskärry, johon mahtuu 10 kajakkia sekä varusteet (melat, aukkopeitteet, melontaliivit). Hinta 50 euroa vuorokausi (sis. alv 24 %)
Varaa kajakkikärry tästä. Edellytyksenä on, että olet vuokrannut myös kajakkeja.

Ota yhteyttä ja varaa

Ota yhteyttä ja varaa kajakki verkkokaupasta vähintään kuusi tuntia ennen. Maksettuasi vuokrahinnan saat ennen vuokrausajakohdan alakmista koodin, jolla saat kajakkikontin oven auki ja pääset noutamaan kajakin itsepalveluna. Sopimuksen mukaan tulen paikan päälle antamaan kajakin ja varusteet.
Jos hakuat melomaan saman päivän aikana, soita 044 2429222.
Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottomakkeen kautta ja kysyä lisätietoja.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, E-passi, Smartum ja Edenred.

Kajakkien vuokrausehdot

Vuokraaja käyttää kaikkea kalustoa varusteineen aina omalla vastuullaan!

Lue vuokrausehdot tästä.

Haluatko opastusta melontaharrastuksen aloittamiseen?

Järjestän myös melontakokeiluja, melonnan peruskursseja, pelastaumisharjoituksia ja melontaretkiä.

Tutustu melontablogiini, saat hyviä vinkkejä melontaharrastuksen aloittamiseen

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!