Kajakkivuokraus

Kajakkivuokraamo Arantilankosken Kajakkiranta

Toukokuusta 2019 alkaen Nakkilassa Arantilankosken Lohirannassa toimii myös kajakkivuokraamo, Arantilankosken Kajakkiranta. Kajakit ja kanootti ovat vuokrattavissa paikan päällä tai voit tilata ne haluamaasi paikkaan. Kaluston kuljettamisesta muualle kuin Arantilankosken Kajakkirantaan on sovittava varattaessa. Kuljetus on maksullinen.

Vuokrattava kalusto

Kaikki vuokrattavat kajakit ovat Seabirdin kajakkeja.  SeaBird Designs of Norway on Norjan ja Pohjois-Euroopan johtava kajakkivalmistaja.

Vuokraushinnasto (sis alv. 24 %)

Vuokrahintaan sisältyy kajakki tai kanootti, aukkopeite, mela(t) ja melontaliivi(t) Kajakki/kanootti 20/30 eur/3 tuntia 30/40 eur/vrk, lisävuorokaudet 15/20 eur 75/85 eur/vko Huom. Kajakin vuokraajalla on oltava uimataito ja riittävä melontataito. Vuokravälineiden käyttö aina omalla vastuulla. Alle 18-vuotiaille vuokrataan vain vanhempien luvalla.

Opastetut melontaretket ja melontakokeilut

Opastetut melontaretket alkaen 40 euroa per henkilö (min 3 hlöä tai 100 euroa) sisältäen kajakkivuokran ja varusteet, alkuopastuksen ja 2-4 tunnin melontaretken. Melontakokeilu alkaen 25 euroa per henkilö, kesto 1 tunti, 1-6 henkilöä. Melontaretkiä esim. Nakkilassa Kokemäenjoella, Säkylän Pyhäjärvellä, Kullaan Joutsijärvellä ja Euran Koskeljärvellä. Pyydä tarjousta retkestä tai varaa kajakki yhteydenottolomakkeen kautta.
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close