fbpx

Retkeilyblogi Hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa


Etsitkö retkeily- ja varustevinkkejä? Teemoina melonta, vaellus, hiihto, lumikenkäily ja retkiluistelu. Reittivinkkejä erityisesti Satakunnasta ja Ruka-Kuusamosta.

Tästä pääset suoraan blogin artikkeleihin.


Tervetuloa lukemaan retkeilyblogiani ja nauttimaan hetkistä ja retkistä luonnossa. Tavoitteeni on inspiroida juuri sinua lähtemään luontoon. Ota oma luontoaskeleesi ja kirjaudu blogin lukijaksi.

Varustevinkkien lisäksi reittivinkkejä sekä pohdintaa matkailuyrittäjyydestä ja vastuullisesta retkeilystä sekä eräopasopiskelusta ja elämänmuutoksesta.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan artikkelit eri kategorioissa

Melonta; Melontatekniikkaa aloittelijoille ja reittivinkkejä sekä inspiraatiota kaikille. Vinkit tarjoaa Marja, melontaohjaaja, eräopas, viestintäyrittäjä Satakunnasta. Inspiroidu ja innostu!

Retkeily ja varusteet; Retkeily- ja varustevinkkejä aloittelijoille ja kokeneemmille retkeilijöille: melonta, kesä – ja talvivaellukset, lumikenkäily, hiihto ja retkiluistelu

Eräopasopiskelut ja elämänmuutoseräopasopiskelua Eräkarkussa sekä tarinaa elämänmuutoksesta, kun palkkatyö vaihtui matkailu- ja viestintäalan yrittäjyydeksi.

Retkeily Satakunnassa; Retkeily Satakunnassa: reittejä, kohdevinkkejä ja retkitarinoita retkeilijöille ja melojille.

Retkeily Ruka-Kuusamossa; (tulossa) Retkeily Ruka-Kuusamossa ja lähialueilla: reittejä, kohdevinkkejä ja retkitarinoita retkeilijöille ja melojille. Lähde luonnon ja lumen koordinaateille!

Matkailuyrittäjyysvastuullisuus, turvallisuus, markkinointi (siirtyy pian toiseen blogiini. Käy tutustumassa, jos matkailuyrittäjyys ja kielenhuolto kiinnostavat:
Correct Kielipalvelut, Korrektia kieltä ja vikkelää viestintää erityisesti matkailualan yrityksille https://correct.fi/blogi

Kirjoitan blogia myös Retkipaikkaan ja toimitan retkeily- ja luontoaiheisia artikkeleita lehtiin, mm. Koillissanomiin ja Ruka News -lehteen. Lisäksi tarjoan oikoluku- ja kielenhuoltopalveluja ja autan matkailuyrityksiä markkinoinnissa. Lue lisää Correct Kielipalvelut

Bloggaaja Marja Kares-Oksman

Bloggaaja

Tätä blogia kirjoittaa elämänmuutoksen ja eräoppaaksi valmistumisen myötä turvallisen palkkatyön jättänyt, nykyinen elämysmatkailu- ja viestintäalan yrittäjä Marja Kares-Oksman.

Tuli aika tehdä elämänmuutos, mikä tarkoitti itselleni EU-rahoituksen ja aluekehittämisen parissa tehdyn työuran jättämistä ja heittäytymistä kohti tuntematonta.

Opiskelin erä- ja luonto-oppaaksi ja lähdin yrittäjän polulle. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä jo kotoa lähteneet aikuiset pojat.

Helpotusta arjen haasteisiin tuo luonnossa liikkuminen. Kirjoittamalla blogia voi purkaa omia ajatuksia ja samalla voi kenties olla hyödyksi muille.

Kirjoittamalla luontoretkistä, antamalla varustevinkkejä ja kertomalla omakohtaisia kokemuksia luonnon hyvinvointivaikutuksista voi innostaa muita lähtemään luontoon. Voit lukea koko yrittäjätarinani tästä.