fbpx

Hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa

Lähde viettämään hetkiä ja retkiä luonnossa eräoppaan matkassa! Tavoitteeni on inspiroida juuri sinua lähtemään luontoon. Ota oma luontoaskeleesi ja kirjaudu blogin lukijaksi. Tarjolla reittivinkkejä lähinnä Satakunnasta ja Ruka-Kuusamosta, toisinaan muualtakin. Retkiä meloen, patikoiden, hiihtäen, pyöräillen, liukulumikengillä ja retkiluistellen. Ja tietysti retkeily- ja varustevinkkejä!

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan artikkelit eri aihepiireistä. Jos haluat tehdä kaupallista yhteistyötä kanssani, ota yhteyttä tästä

Melonta

Melontatekniikkaa aloittelijoille ja reittivinkkejä sekä inspiraatiota ja melonnan ilosanomaa kaikille. Inspiroidu ja innostu!

Retkeily ja vaellus

Retkeily- ja varustevinkkejä aloittelijoille ja kokeneemmille retkeilijöille: melonta, kesä – ja talvivaellukset, lumikenkäily, hiihto ja retkiluistelu.

Retkiä Satakunnassa

Reittejä, kohdevinkkejä ja retkitarinoita retkeilijöille ja melojille. Välillä retkeilen yksin, välillä ystävien tai asiakkaiden kanssa. Aika usein mukana on koira.

Retkiä Ruka-Kuusamossa

Kakkoskotini on Rukalla, joten tulossa trinaa Ruka-Kuusamosta ja lähialueilta: reittejä, kohdevinkkejä ja retkitarinoita retkeilijöille ja melojille. Lähde luonnon ja lumen koordinaateille!

Eräopasopinnot ja elämänmuutos

Eäopasopiskelua Eräkarkussa (2017-2019) sekä tarinaa elämänmuutoksesta, kun palkkatyö vaihtui matkailu- ja viestintäalan yrittäjyydeksi.

Matkailuyrittäjyys

Matkailun ja retkeilyn vastuullisuus ja turvallisuus sekä matkailuyrityksen viestintä, markkinointi ja kielenhuolto.
Tutustu myös Correct Kieli- ja viestintäpalvelut

 

Retkipaikan blogit

Olen vuodesta 2017 alkaen ollut yksi Retkipaikan kirjoittajista. Tutustu kirjoittamiini artikkeleihin myös siellä!

Kuka tätä blogia kirjoittaa?

Bloggaaja

Matkailu- ja viestintäalan yrittäjä, erä- ja luonto-opas, FM

Marja Kares-Oksman

Päiväni kuluvat retkeillen, retkiä järjestäen, kirjoittaen ja opiskellen. ”Koskaan ei ole liian vanha oppiakseen jotakin uutta!”

Vuonna 2017 tuli aika tehdä elämänmuutos, mikä tarkoitti EU-rahoituksen ja aluekehittämisen parissa tehdyn työuran jättämistä ja heittäytymistä kohti tuntematonta.

Opiskelin erä- ja luonto-oppaaksi ja lähdin yrittäjän polulle.

Kirjoittamalla luontoretkistä, antamalla varustevinkkejä ja kertomalla omakohtaisia kokemuksia luonnon hyvinvointivaikutuksista voin innostaa vaikka juuri sinua lähtemään luontoon. Voit lukea koko yrittäjätarinani tästä.

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!