fbpx

Melontaa Marjan matkassa Satakunnassa. Kesällä melotaan ja talvella on aikaa lukea blogia!

Varaa melontakokeilu, meloja 1 -peruskurssi tai opastettu melontaretki, tai vuokraa kajakki. Melonta sopii lähes kaikille: ikäihmisille ja nuorille, kokeneille ja aloittelijoille. Tutustu alla olevista linkeistä retkiin ja kursseihin ja lähde mukaan! Vuokraamo Arantilankosken Kajakkiranta sijaitsee Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla, mutta retkiä järjestämme kaikkialla Satakunnassa. Kursseja ja retkiä ryhmille myös tilauksesta. Kätevä kajakkien omatoimivuokraus!

Melontablogi

Hyödyllistä tietoa melontaharrastuksen aloittamisesta ja melontaturvallisuudesta sekä tekniikkavinkkejä aloittelijoille retkifiilistelyä unohtamatta.

Melontakokeilu

Melontakokeilu, kajakkimelonnan ABC. Melontakokeilulla helposti uuden harrastuksen pariin! Paikka Arantilankosken Kajakkiranta. Kesto 1,5 tuntia, hinta 30 € hlö

Meloja 1 -peruskurssit

Meloja 1 -peruskurssilla 1-tason melojan pätevyys, josta annetaan kurssitodistus. Kurssin kesto 10 tuntia. Hinta alkaen 149 € per henkilö.

Melontaretket

Opastettuja melontaretkiä joilla, järvillä ja merellä.
Parin tunnin retkiä, päiväretkiä, yön yli retkiä. Hinta alkaen 39 € hlö

Melontalahjakortti

Innosta kaverisikin melomaan! Lahjakortilla kurssille, melontaretkelle tai ihan vaan kokeilemaan melontaa turvallisesti innostavan ohjaajan opastuksella. Hinta alkaen 30 euroa.

Kajakkivuokraus

Kajakkivuokraus
Kajakkivuokraamo Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla. Melo paikan päällä tai kuljeta muualle. Hinta alkaen 25 € /3 tuntia tai 35 € vrk.

Melontaa Nakkilassa, Arantilankosken Kajakkiranta

Arantilankosken Kajakkiranta Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla on täyden palvelun kajakkivuokraamo. Vuokraa kajakki omatoimisesti tai varaa melontaretki. Kokemäenjoen rannalla pääset tutustumaan lajiin helposti ja turvallisesti. Nakkilan koskien kuohut eivät haittaa, koska melomme koskien välissä ja joen virtauskin on maltillista.

Voit myös varata melontakokeilun tai pelastautumisharjoituksen, opastetun melontaretken tai omatoimisen melontaseikkailun. Järjestämme myös meloja 1 -peruskursseja, melonnan peruskursseja.

Vuokraamo sijaitsee Arantilankosken alapuolella veneenlaskupaikalla. Navigoi osoitteeseen Nakkilan kosket, Siltatie 190, Nakkila.

Paikalla ei ole päivystystä, joten ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.
Ota yhteyttä!

Opastetut melontaretket Satakunnassa

Tapahtumakalenterissa kesäkaudelle 2023 (toukokuu-syyskuu) ennalta suunnitellut retkipäivät, yleisöretket.

Voit lisäksi kysyä ryhmällesi tarjousta yksityisestä melontakokeilusta tai retkeä juuri teitä kiinnostavaan kohteeseen teille sopivana ajankohtana.

Melontakokeilut ja pelastautumisharjoitukset

Melontakokeilu sopii sinulle, jos et ole koskaan kokeillut melontaa tai viimeisimmästä melontakerrasta on kulunut jo aikaa. Opettelemme nousemaan kajakkiin, rantautumaan turvallisesti ja opettelemme melonnan perustekniikat. Teemme myös lyhyen kajakkiretken.

Pelastautumisharjoituksessa opettelemme nousemaan takaisin kajakkiin sen kaaduttua, sekä kaverin avustuksella että yksin melakellukkeen avulla. Taito kannattaa opetella, niin on turvallisempaa retkeillä jatkossa. Näitä järjestämme tilauksesta.

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!