Avec Marja

Hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa

Melonta

Oletko haaveillut melontaharrastuksesta, mutta et ole koskaan kokeillut? Melonta on lähes kaiken ikäisille soveltuva harrastus.

Varaa melontakokeilu, melonnan peruskurssi tai opastettu melontaretki Satakunnassa. Melontalahjakortti on oivallinen lahja vaikkapa ystävälle.

Vuokraa kajakki omatoimisesti tai varaa melontaretki. Kokemäenjoen rannalla pääset tutustumaan lajiin helposti ja turvallisesti. Nakkilan koskien kuohut eivät haittaa, koska melomme koskien välissä ja joen virtauskin on maltillista.

Jos haluat lukea melontablogiani. pääset lukemaan artikkelit tästä.

Melontaa Nakkilassa, Arantilankosken Kajakkiranta

Arantilankosken Kajakkiranta Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla on täyden palvelun kajakkivuokraamo. Voit vuokrata kajakin, varata melontakokeilun tai pelastautumisharjoituksen, opastetun melontaretken tai omatoimisen melontaseikkailun. Kesällä 2021 järjestämme myös melonnan peruskursseja.

Vuokraamo sijaitsee Arantilankosken alapuolella veneenlaskupaikalla. Navigoi osoitteeseen Nakkilan kosket, Siltatie 190, Nakkila.

Paikalla ei ole päivystystä, joten ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.
Ota yhteyttä!

Opastetut melontaretket Satakunnassa

Tapahtumakalenterissa kesäkaudelle 2021 (toukokuu-syyskuu) ennalta suunnitellut retkipäivät, yleisöretket.

Voit lisäksi kysyä ryhmällesi tarjousta omasta melontakokeilusta tai retkeä juuri teille sopivaan kohteeseen tai teille sopivana ajankohtana.

Lue lisää melontaretkistä.

Melontakokeilut ja pelastautumisharjoitukset

Melontakokeilu sopii sinulle, jos et ole koskaan kokeillut melontaa tai viimeisimmästä melontakerrasta on kulunut jo aikaa. Opettelemme nousemaan kajakkiin, rantautumaan turvallisesti ja opettelemme melonnan perustekniikat. Teemme myös lyhyen kajakkiretken.

Pelastautumisharjoituksessa opettelemme nousemaan takaisin kajakkiin sen kaaduttua, sekä kaverin avustuksella että yksin melakellukkeen avulla. Taito kannattaa opetella, niin on turvallisempaa retkeillä jatkossa.

Lue lisää melontakokeiluista ja pelastautumisharjoituksista!

Kiitos, kun jaat tämän kavereillesi!