fbpx

Palautetta Meloja 1 -peruskursseista:

Meloja 1 -peruskursseja Satakunnassa järjestävät yhteistyössä Avec Marja ja Rannikon seikkailut.

“Tapanne ohjata oli rento ja välitön. Uskalsi kysyä ja sai asiallisen vastauksen. Oli tunne, että teillä on homma hanskassa ja tiukassakin paikassa tiedätte mitä tehdä. Teidän keskinäinen kemia toimi hyvin ja saitte aikaan välittömän tunnelman. Voin lämpimästi suositella järjestämiänne kursseja ja retkiä”.

Erja, Rauma

”Tykkään teidän molempien rennosta otteesta. Rentoudesta huolimatta molempien kokemus ja ammattitaito tulee esiin ja osaatte esittää asiat selkeästi. Pelastautumisharjoitus jännitti etukäteen, muta lopulta se oli kurssin hauskin osuus!

Mira, Mynämäki

“Kurssi oli turvallinen, vaikka ensimmäisen päivän kova tuuli kyllä kieltämättä aluksi aiheutti pientä epävarmuutta. Ohjaajat osasivat asiansa ja olivat luannikkaita. Kiitoksia hyvästä kurssista ja lähettämistänne kuvista, ne olivat kiva yllätys. Kurssipaikka oli myös onnistunut; oli mukavaa päästä saunaan ja uimaan melonnan jälkeen”.

Riitta, Turku

“Ohjaajat  ammattitaitoisia ja omistautuneita rooliinsa. Asiasisällön lisäksi kerroitte paljon omakohtaisia kokemuksia reissuista, mikä auttoi hahmottamaan teoriasisältöä käytäntöön. Kiitos uudesta kokemuksesta, joka ilman teitä olisi todennäköisesti jäänyt kokematta!  Voimme hyvillä mielin suositella melonnan peruskurssia muillekin ja tulemme näin varmasti tekemäänkin! Sovitte kyllä hyvin hommaanne :)” Anu ja Ville, Rauma

Palautetta melontaretkistä

Huippu retki oli tänään! Kokeilemaan vaan kaikki!! Kivoja retkiä!
Minna Ristolainen, Nakkila

Tosi kiva kajakkiretki Kokemäenjoella, suosittelen?Synnöve Staff, Luvia

Kiitos, että sain olla mukana melontavaelluskurssilla. Upea retki merellä!
Krista Raatikainen, Harjavalta

Aivan upea yön yli retki Koskeljärvelle. Ensi kesänä sama aika ja sama paikka 🙂

Saku Rantamäki, Pori

Marjan kanssa on yksinkertaisesti ihanaa. Joki ”Nakkilan kirkon vaiheilla” on elämys. Suosittelen. Kokeile, niin tiedät. Varoitus: melonta on koukuttavaa, sille kun antaa pikkusormen, vie koko käden ja sut mukanaan. Seuraukset: raittiin ilman myrkytys, hyvä olo, löytyy uusia lihaksia ja samanhenkisiä uusia kavereita. Mikä pahinta, sopii kaiken ikäisille ja myös ainakin mäyrinkäisille. T. Team Make-baby (mäyräkoira) ja Mamma meloo, Pori

Palautetta retkeilyvälinevuokrauksesta

Kiitos äärettömän hyvästä palvelusta. Liukulumikenkien lisäksi saimme perusteelliset ohjeet välineiden käyttöön, reittivinkit ja jopa kartankin mukaan Riisitunturille.
Tiina ja Erja, Oulu

Kiitos!
Fjällräven Akka 3-teltta palveli meitä jo toista kertaa. Ensimmäisen kerran talvella ja nyt kesällä.
Jari ja Erja, Luvia

Palautetta lumikenkäretkistä

Liukulumikengillä Riisitunturilla 23.3.2021

Kiitos Marja tuhannesti upeasta syntymäpäiväelämyksestä! Irene Saarinen, Nakkila
Päivä kaksi vähän leveämmällä välineellä oli tosi hieno kokemus. Suosittelen!!! Petri Saarinen, Nakkila

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!