fbpx

Kalastus Nakkilan koskilla on yhä suositumpaa. Lähde kalaan Nakkilan koskille koukuttamaan meritaimenta ja lohta. Kokemäenjoen Nakkilan kosket on yksi Suomen varmimmista, ellei varmin paikka päästä kosketuksiin vasta merestä nousseen taimenen kanssa.

Merestä jokeen nouseva lohikin on viime vuosina alkanut vastata kalastajien pyyntöihin yhä useammin. Vehreässä lehtomaisemassa vuolaasti virtaavan Kokemäenjoen Nakkilan kosket Harjavallan voimalaitoksen alapuolisella jokiosuudella käsittää seitsemän koskea ja nivaa. Nakkilan kosket on nousemassa yhä vahvempaan suosioon kalastajien keskuudessa – eikä syyttä. Lähde kalaan Nakkilan koskille. Kalaa tulee, maisemat ovat upeat ja palvelut pelaavat.

Nakkilan koskimaisemat sopivat niin kalastukseen, retkeilyyn kuin melontaankin. Kalastusopastusta ja venevuokrausta alueella tarjoaa Lohijoki Oy, ja kajakkivuokrausta ja kajakkiretkiä tarjoaa Avecmarja.
Lähde kalaan, melontaretkelle, patikoimaan tai pyöräilemään.

Retkieväitä voi kokkailla ja nauttia mitä upeimmilla, vastikään kunnostetuilla nuotiopaikoilla joen äärellä.

Tässä kaksiosaisen atikkelisarjan ensimmäisessä osassa Nakkilan kosket nähdään kalastajan silmin, ja toisessa osassa esittelen kajakkimelonnan ja retkeilyn mahdollisuudet.

Lue lisää Nakkilan koskista Retkipaikan artikkelista

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!

Tutustu blogin artikkeleihin

Hetkiä ja retkiä luonnossa, opastetut retket, huoneistomajoitus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: