Hiihtoretki Harjavallan Hiittenharjulle voi johtaa jopa yläasteaikaisten hiihtotaitojen päivittymiseen. Harjavallan Hiittenharju on yksi Satakunnan lumivarmimmista paikoista. Jos jossakin on lunta, Hiittenharjulla sitä on. Hiittenharjulla on hyvät hiihtoladut ja useita reittivaihtoehtoja 3 kilolmetristä aina 10 kilometriin. Kävimme päivittämässä murtomaahiihtotaitoja Hiittenharjulla talvella 2017.

Työkaverini Jussi soitti eräänä viikonloppuna ja kysyi, olisiko minulla lainata suksia. Keskustelun edetessä kävi ilmi, että puutteita oli enemmänkin. Sauvatkin puuttuivat eikä monojakaan ollut. Hiihtoseurakin tuntui puuttuvan. Opetustakin olisi mukava saada, sillä viimeisin hiihtokokemus oli yläasteajoilta, siis parikymmentä vuotta sitten. Ja mitäpä, jos puolisokin lähtisi hiihtämään?

Tottakai lupaudin opettajaksi ilomielin. Lue lisää Hiittenharjun laduista, retkestämme ja maastohiihtosuksien valinnsta Retkipaikan sivuilta: http://retkipaikka.fi/vapaa/harjavallan-hiittenharju-kutsui-hiihtamaan-samalla-paivitettiin-ylaasteaikaiset-hiihtotaidot/

Kiitos, kun jaat tämän kavereillesi!