fbpx

Artikkeli kirjoitettu tammikuussa 2018 ja päivitetty 2.2.2021. Nautitaan Hiittenhrjun laduista nyt kun on taas kunnon talvi!

Hiihtoretki Harjavallan Hiittenharjulle päivitti yläasteaikaiset hiihtotaidot. Harjavallan Hiittenharju on yksi Satakunnan lumivarmimmista paikoista. Jos jossakin on lunta, Hiittenharjulla sitä on. Hiittenharjulla on hyvät hiihtoladut ja useita reittivaihtoehtoja 3 kilometristä aina 10 kilometriin sekä kilpaladut.

Hiihtotaidot ajan tasalle Hiittenharjulla

Kävimme päivittämässä murtomaahiihtotaitoja Hiittenharjulla talvella 2018. Työkaverini Jussi soitti eräänä viikonloppuna ja kysyi, olisiko minulla lainata suksia. Keskustelun edetessä kävi ilmi, että puutteita oli enemmänkin. Sauvatkin puuttuivat eikä monojakaan ollut. Hiihtoseurakin tuntui puuttuvan. Opetustakin olisi mukava saada, sillä viimeisin hiihtokokemus oli yläasteajoilta, siis parikymmentä vuotta sitten. Ja mitäpä, jos puolisokin lähtisi hiihtämään? Tottakai lupauduin opettajaksi ilomielin, ja kirjoitin retkestämme myös Retkipaikkaan. Hiihtoretki Harjavallan Hiittenharjulle sai Jussin hankkimaan omat sukset!

Lue Retkipaikan artikkeli: tietoa Hiittenharjun laduista ja maastosuksien valinnasta

Lue lisää Hiittenharjun laduista, retkestämme ja maastohiihtosuksien valinnasta Retkipaikan sivuilta: http://retkipaikka.fi/vapaa/harjavallan-hiittenharju-kutsui-hiihtamaan-samalla-paivitettiin-ylaasteaikaiset-hiihtotaidot/

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!

Tutustu blogin artikkeleihin

Hetkiä ja retkiä luonnossa, opastetut retket, huoneistomajoitus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: