fbpx

Yrittäjä tarvitsee aina yhteistyökumppaneita. Yhdessä olemme vahvempia. Teen yhteistyötä monien tahojen kanssa. Järjestämme asiakkaille aktiviteetteja yhdessä, ja toki vertaistukikin on aina paikallaan! Alla listattuna tärkeimmät yhteistyökumppanini.

More Neo Anne Valtonen ja Villa Aino

Annen kanssa olemme järjestäneet yhdessä kuutamomelontoja Säkylän Pyhäjärvellä. Anne on loihtinut maittavat retkieväät nuotiolla ja ovatpa jotkut asiakkaat saaneet kuulla jopa Anne laulaman serenadin.

Anne tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja Euran Kauttualla Terassitalossa sekä sauna- ja kokouspalveluita Ahlströmin Turvekattosaunalla Pyhäjärven rannalla ja Villa Ahlströmin saunalla Pyhäjärvi-instituutin alakerrassa.

Annen aistikkaasti Artekin, Marimekon ja Alvar Aallon designilla sisustamassa Villa Ainossa majoitut kuin kotonasi. Täältä löydät paikan viihtyisille hetkille sekä palauttaville, rauhallisille unillesi. Melonta- ja luontoaktiviteetit voi tilata minulta!

Rannikon Seikkailut, Piia Gustafsson, Rauma

Piian kanssa järjestämmemelonnan peruskursseja, melontaretkiä Pyhäjärvelle, Koskeljärvelle ja Rauman saaristoon sekä erä- ja luontohenkisiä leirikouluja ja tiimikisailuja. Piia on opiskelukaverini Eräkarkusta. 


T�¤m�¤n kuvan alt-attribuutti on tyhj�¤; Tiedoston nimi on lohijoki_logo.png

Lohijoki Oy
Kimmo Puosi ja Lasse Pauhe, Nakkila

Kimmon ja Lassen kanssa järjestämme yhteistyössä tyky- ja aktiviteettipäivä mm. yritysasiakkaille. Toimimme samalla alueella Arantilanpuistossa Arantilankosken partaalla. Lohijoki Oy hoitaa kalastusopastukset ja minä melontaopastukset. Lohijoki Oy vuokraa myös juhla- ja kokoustila Lohirantaa.

Euran Kanoottiklubi ry
Aina omat kajakkini eivät riitä, jolloin vuokraan kajakkeja Euran Kanoottiklubilta. Yritysten melontaopastuskyselyt ohjataan usein minulle.

Koomeri Oy, Titta Strömberg, Ulvila
Titta oli työkaverini monta vuotta kunnes hän perusti oman yrityksen. Koomeri Oy on tekstiilipaino, josta saat niin lasermerkkaukset, työvaatteet kuin liikelahjatkin.
Titta on ystäväni ja korvaamaton apuni markkinoinnissa sekä monessa muussa.

Yhteistyösopimukset

Viedessäni ryhmiä retkeilemään toisten hallinnoimille alueille, neuvottelemme yhteistyösopimukset. Työn alla on neuvottelut Metsähallituksen kanssa Euran Koskeljärven sekä Oulangan kansallispuiston käyttöoikeudesta.

Euran Kauttualla sijaitsevan Uusiluodon saaren käytöstä on yhteistyösopimus A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kanssa.