fbpx

Tallitalo – Garage House on todellakin Garage eikä Stables, kuten sitä joku yritti hevostalliksi kääntää. Tallitalon paikalla nimittäin oli autotalli, kun muutimme Nakkilaan kesällä 2001. Poikiemme vartuttua kouluikään heille piti saada omat huoneet, ja autotalliin rakennettiin kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone sekä eteistila, joka alkuun toimi urheiluvälinevarastona.


Tallitalo avasi ovensa ensimmäisille vieraille Airbnb:n kautta maaliskuussa 2017. Emme ehkä itsekään uskoneet, että joku saattaisi varata meiltä majoituksen. Jo muutaman päivän kuluttua saapui ensimmäinen varaus, Itävallasta. Ensimmäiset vieraamme viipyivät meillä ainoastaan yhden yön länsirannikon turneellaan. Saimme hyvät palautteet ja se antoi uskoa tulevaan. Kesä 2017 oli lähes täyteen buukattu erityisesti heinäkuussa Porin jazzien ja Suviseurojen myötä. Sama meno jatkui kesällä 2018, kun Porissa oli jazzien lisäksi asuntomessut.

Parin vuoden kokemusten rohkaisemina olemme laajentaneet toimintaa ja ottaneet käyttöön myös Expedian ja Bookingin varausjärjestelmät.

Asiakkaat kiittävät Tallitalon siisteyttä ja omaa rauhaa. Moni on palannut uudelleen! Kysy lisää tai varaa yhteydenottolomakkeen kautta.

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!