Tallitalon tarina

Tallitalo – Garage House on todellakin Tallitalo. Kun perheemme muutti Nakkilaan kesällä 2001, Tallitalon paikalla oli autotalli. Poikiemme vartuttua kouluikään heille piti saada lisää tilaa ja autotalliin rakennettiin kaksi makuuhuoetta ja kylpyhuone sekä eteinen, joka alkuun toimi urheiluvälinevarastona.

Muutamia vuosia sitten pojat muuttivat omilleen ja huoneet jäivät tyhjilleen. Huoneisiin tehtiin pintaremontti, varasto koki melkoisen muodonmuutokset muuttuessaan romu- ja urheiluvälinevarastosta oleskelu-/TV-ja ruokailuhuoneeksi ja Jarmo rakensi tilaan pienen keittiönurkkauksen.

Tallitalo avasi ovensa ensimmäisille vieraille Airbnb:n kautta maaliskuussa 2017. Emme ehkä itsekään uskoneet, että joku saattaisi varata meiltä majoituksen, mutta jo muutaman päivän kuluttua saapui ensimmäinen varuaus. Ensimmäiset majoittujat saapuivat Itävallasta. He viipyivät meillä ainoastaan yhden yön Länsirannikon turneellaan. Saimme hyvät palautteet ja se antoi uskoa tulevaan. Kesä 2017 oli lähes täyteen buukattu erityisesti hienäkuussa Porin jazzien ja Suviseurojen myötä. Sama meno jatkui kesällä 2018, kun Porissa oli jazzien lisäksi asuntomessut.

Parin vuoden kokemusten rohkaisemina olemme laajentaneet toimintaa ja ottaneet käyttöön myös Expedian ja Bookingin varausjärjestelmät.

Asiakkaat kiittävät Tallitalon siisteyttä ja rauhallisuutta. Moni on palannut uudelleen! Kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close