Marjan matkassa

Hetkiä ja retkiä luonnossa

Melontaretket

Arantilankosken Kajakkiranta Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla vuokraa kajakkeja sekä järjestää melontakokeiluja ja opastettuja melontaretkiä Satakunnassa moniin eri kohteisiin.

Opastetut melontaretket

Kajakkiretki Kokemäenjoella Nakkilassa, Kirkkosaaren kierros

Kirkkosaarensilta

Varaa paikkasi viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä. Seuraavat retket 23.7. ja 30.7.

 • Hinta 30 euroa per henkilö
 • sisältää: kajakin varusteineen ja opastuksen
 • Soveltuvuus: aloittelijoille ja jonkin verran meloneille
 • Pituus: melontamatkan pituus noin 6 km
 • Kesto: 2,5-3 tuntia
 • Saatavuus: Varaa verkkokaupasta tai kysy lisätietoja.

Opastetulla kajakkiretkellä pääset keskelle Kokemäenjoen jokiluontoa. Perehdytyksen ja turvallisuusohjeiden jälkeen lähdemme melomaan Arantilankosken Kajakkirannasta Kirkkosaaren ympäri. Aistit veden läheisyyden kajakin lipuessa lähes äänettömästi pitkin veden pintaa. Pysähtelemme kuuntelemaan lintujen ääniä ja laineiden liplatusta. Saatamme nähdä majavien työn jälkiä ja majavan pesän. Kierrettyämme Kirkkosaaren melomme takaisin lähtöpaikkaan.

Lue lisää esitteestä  Kajakkiretki Kokemäenjoella

Kajakkiretki Kauttuanlahdella Säkylän Pyhäjärvellä 

kauttuanlahti_kajakit

Opastettu kajakkiretki linnustoltaan ja kasvillisuudeltaan monipuoliselle Kauttuanlahdelle ja Eurajoen alkulähteelle. Retken kohokohtina ovat merellisen vaikutelman antava Säkylän Pyhäjärven aava järvenselkä, Siikakivi, Uusiluodon saari, Kauttuan Ruukinpuisto, Natura 2000, Harolanlehto, Hiittenkari,  kasvit, kalat, linnut ja kulttuuri.

Hinta: 250 €/3-4 tuntia per 6 henkilöä + 40 € per hlö 
Kesto: 2,5-3 tuntia

Lue lisää esitteestä: Kajakkiretki Kauttuanlahdella

Tilattavissa ryhmille myös pidempikestoisia retkiä, joissa rantaudumme Isoluodon saarelle ja nautimme nuotiolla maittavat retkieväät. 

Ota yhteyttä, räätälödään juuri teidän porukallenne soveltuva retki.

Kajakkiretki Euran Koskeljärvelle su 25.8.

Melontamaisema_muokattu

Kaksi kolmen tunnin opastettua kajakkiretkeä klo 11-14 ja 15-18. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajankohdan. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat ohjeet ja varusteluettelon. Tilauksesta ryhmille myös muulloin!

Lähtöpaikka: melontaretki alkaa Härkluomasta. Härkluomaan ajetaan Heinlahden ja Honkilahden väliseltä tieltä (12542). Viitoitus alkaa Lellaisten kylän kohdalla.

Hinta: 45 €/hlö (sis. alv 10 %) hinta sisältää kajakin, melan, aukkopeitteen, kelluntaliivit, retkieväät ja nokipannukahvit

Matka: Meloen noin 7 km

Retkioppaat: Piia Gustafsson (Rannikon Seikkailut) ja Marja Kares-Oksman (Avec Marja – Marjan Matkassa)

Satakunnassa, Euran Honkilahdessa sijaitseva Koskeljärvi on retkeilijän keidas. Koskeljärven kajakkiretken avainsanoja ovat erämaajärvi, hiljaisuus, monipuolinen linnusto, harvinaiset kasvit, Natura 2000, geologia, Mustsaaren tröömi ja Isoluodon saari.

Aluksi käymme läpi melonnan perusteet ja turvallisuusohjeet, joiden jälkeen lähdemme melomaan verkkaiseen tahtiin pitäen useita taukoja. Kuulemme tarinoita Koskeljärven rikkaasta historiasta ja luonnosta. Aikaa jää myös valokuvaamiseen. Melomme Isoluodon saarelle, jossa nautimme retkieväät ja nokipannukahvit. Evästauon jälkeen pysähdymme ihailemaan geologialtaan mielenkiintoista Mustasaaren rapakivijyrkännettä, Mustsaaren tröömiä, ja palaamme takaisin lähtöpaikkaan.

Varaukset:
Varaa paikkasi piia@rannikonseikkailut.fi tai avecmarja@gmail.com. Retkille on rajoitettu määrä paikkoja, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Ilmoittautuneille lähetetään lasku, joka on maksettava viimeistään viikkoa ennen retkeä. Lue Varaus- ja peruutusehdot 

Lue lisää Koskeljärvestä https://retkipaikka.fi/euran-koskeljarvi-retkeilijan-keidas-kutsuu-rauhoittumaan-tai-villiintymaan/

Kajakkiretki Kullaan Joutsijärvellä

Lisätietoa tulossa myöhemmin. Lue kohteesta: https://avecmarja.fi/2018/07/06/melontaretkella-joutsijarvella-mukana-koira/

Varausehdot

Asiakkaan oikeus perua tilaus/varaus

– kun varauksen alkamiseen on aikaa 14 vrk tai enemmän, peritään varauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 10 % tilauksen hinnasta.

– kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 7 vrk, mutta vähintään 3 vrk, peritään 50% hinnasta

– kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 3 vrk, peritään koko hinta

Palveluntarjoajan oikeus peruuttaa varaus

– Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. säätilan vuoksi retken järjestäminen ei ole turvallista), asiakkaalle ilmoitetaan viivytyksettä ja asiakkaalla on oikeus saada maksamansa hinta kokonaisuudessaan takaisin

Tarkemmin voit lukea linkistä Varausehdot

Varusteluettelo

Melontakokeiluihin, pelastautumisharjoituksiin ja melontaretkille tulee ottaa seuraavat varusteet:

 • sään mukainen varustus
 • Vesipullo (täytettynä)
 • Päähine (esim.lippalakki) ja väljät liikuntavaatteet, sään mukaan myös tuulen ja veden pitävää (meloessa kastuu lähes aina)
 • Täydellinen vaihtovaatekerta, joka pakataan paikan päällä vestiiviisti kajakkiin
 • Melontakengät, esim. melonta-/avantouintitossut.
 • Silmä-/aurinkolaseihin nauha, jotta lasit eivät putoa
 • Aurinkovoide aurinkoisella säällä
 • Pelastautumisharjoituksessa vaatteet kastuvat, joten sään mukaiset ylimääräiset vaatteet, jotka saavat kastua

Tiedustelut ja varaukset

avecmarja@gmail.com tai 044 2429222 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Voit varata myös verkkokaupasta

Meillä voit maksaa Smartum -liikuntasetelillä, laskulla, pankkikortilla tai käteisellä.

 

%d bloggers like this: