fbpx

Lahjaksi elämyslahjakortti – tilaa lahjakortti melontaan

Tilaa melontalahjakortti! Voit saada läheisesi innostumaan uudesta harrastuksesta. Annat hänelle mahdollisuuden päästä vaikka kurssille, melontaretkelle tai ihan vaan kokeilemaan melontaa turvallisesti innostavan ohjaajan opastuksella.

Lahjakortin arvo verkkokaupasta ostettuna on 30 tai 50 euroa. Osta tästä.

Yhteydenottolomakkeen kautta tilattaessa ostaja voi itse päättää lahjakortin arvon. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin alla listattuihin melontatuotteisiimme.

Melontalahjakortti, vaihtoehdot

Melontakokeilu, 30 euroa per henkilö
Kajakkivuokraus, 35 euroa per vuorokausi tai 25 euroa 3 tuntia
Melontaretket, 39 -139 euroa per henkilö
Melonnan peruskurssi, 130-139 euroa per henkilö

Melontalahjakortin tilaaminen, toimitus ja voimassaoloaika

Osta verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostettavan lahjakortin arvo on 30 tai 50 euroa. Sähköpostitse tilatessasi voit valita kortin arvon 20-150 euroa.

Voit tilata myös yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita lahjansaajan nimi sekä minkä hintaisen kortin haluat ostaa (20 – 150 euroa).

Lahjakortti toimitetaan tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa pdf-muodossa.
Kortti astuu voimaan, kun lasku on maksettu.
Kortti on voimassa melontakauden ajan, 10.5. – 30.9.2022.

Huom. Melontalahjakortin maksuvälineeksi kelpaavat myös Smartum, ePassi ja Edenred.

Melontalahjakortin käyttö ja ajankohta

Melontaretkien ja kurssien alustava aikataulu on nähtävissä vuoden 2022 maliskuussa tapahtumakalenterissamme, jota täydennetään jatkuvasti. Tarjolla myös tilausretkiä.

Lahjakortin saaja voi itse valita melontaretken kohteen. Lahjakortin saaja voi sopia lahjakortin käyttämisen ajankohdasta puhelimitse 044 2429222 tai tiedustella sähköpostitse info@avecmarja.fi

Kuvaukset kaikista retkistämme löytyvät nettisivuiltamme sivulta melontaretket. Retkikalenteria päivitetään sitä mukaa kuin päivämäärät varmistuvat.