fbpx

Melonnan ABC – tule ja tutustu kajakkimelontaan Nakkilassa

Oletko haaveillut melontaharrastuksesta, mutta et ole koskaan kokeillut? Nakkilassa Kokemäenjoen rannalla pääset tutustumaan lajiin helposti ja turvallisesti. Nakkilan koskien kuohut eivät haittaa, koska melomme lähellä rantaa, ja koskien välisellä osuudella, jossa virtauskin on maltillista. Varaa melontakokeilu! Sopimuksen mukaan kajakit ja opastus voidaan tilata myös muualle.

Melontakokeilu, melonnan ABC, tutustuminen kajakkimelontaan

Paikka: Arantilankosken Kajakkiranta, Siltatie 190, Nakkila
Kesto: 1,5 tuntia
Saatavuus: tilauksesta tai myöhemmin ilmoitettavina pvm.
Varaa tästä https://avecmarja.johku.com/fi_FI/melonta-satakunta/melontakokeilu
Soveltuvuus: mitään melontakokemusta et tarvitse, mutta uimataito on välttämätön.
Henkilömäärä: 4-8 henkilöä
Sisältö: kajakin ja varusteiden vuokra, opastus (melonnan perustekniikat, melontavarusteet, turvallisuusasiat ja melonnan harrastusmahdollisuudet).
Kuvaus: Valitsemme jokaiselle sopivankokoisen kajakin. Pukeudumme melontavarusteisiin (melontaliivi ja aukkopeite). Harjoittelemme melan käyttöä ja melontatekniikkaa kuivalla maalla ja opettelemme nousemaan kajakkiin. Siirrymme vesille toinen toisiamme avustaen. Rannan tuntumassa käymme läpi melonnan perustekniikat: melonta eteen- ja taaksepäin, kääntyminen ja sivuittain siirtyminen. Kun melonta alkaa sujua ja kajakki tulee tutuksi, teemme lyhyen melontaretken.
Hinta: 30 euroa per henkilö (alv 10 %) , minimi 4 henkilöä
Vakuutukset: hintaan kuuluu vastuuvakuutus, omaa tapaturmavakuutusta suositellaan. Ota mukaasi alla kuvatun varusteluettelon mukaiset varusteet.

Kysy ryhmällesi omaa melontakokeilua juuri teille sopivana ajankohtana. Melontakokeilun voit tilata lisämaksusta myös muualle.

Pelastautumisharjoituksia tilauksesta, jokaisen melojan tulee opetella tämä taito

Lyhyen melontakokeilun aikana emme ehdi opetella pelastautumista, ts. miten pääset takaisin kajakkiin sen kaatuessa. Pelastautumisharjoituksessa opetellaan nousemaan kajakkiin kaverin avustuksella ja yksin melakellukkeen avulla. Taito kannattaa opetella, niin on turvallisempaa retkeillä jatkossa. Pelastautumisharjoituksen kesto on noin kaksi tuntia ja hinta 45 euroa per henkilö (sis. alv 10 %)

Tutustu pelastautumisharjoituksen sisältöön tästä

Varusteluettelo

Melontakokeiluihin, pelastautumisharjoituksiin ja melontaretkille tulee ottaa seuraavat varusteet:

  • Vesipullo (täytettynä)
  • Päähine (esim.lippalakki) ja väljät liikuntavaatteet, sään mukaan myös tuulen ja veden pitävää (meloessa kastuu lähes aina)
  • Täydellinen vaihtovaatekerta, joka pakataan paikan päällä vestiiviisti kajakkiin
  • Kengät, jotka saavat kastua, esim. melonta-/avantouintitossut tai crocsit
  • Silmä-/aurinkolaseihin nauha, jotta lasit eivät putoa
  • Aurinkovoide aurinkoisella säällä
  • Pelastautumisharjoituksessa vaatteet kastuvat aina, koska kaadamme kajakin. Siis mukaan sään mukaiset ylimääräiset vaatteet, jotka saavat kastua

Terveydentila

Mikäli sinulla tai jollakulla seurueesi jäsenistä on jokin sairaus, joka voi mahdollisesti vaikuttaa melontaan, kerrothan siitä etukäteen opetustuntia tai melontaretkeä tilatessasi. Erityisesti tajunnantasoon tai tasapainoon vaikuttavista sairauksista pyydämme kertomaan ennakkoon.

Varausehdot

Varausehtoihin voit tutustua linkistä Varausehdot

Tiedustelut ja varaukset:

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Meillä voit maksaa Smartum -liikuntaseteleillä, ePassilla, Edenredillä, laskulla, pankkikortilla tai käteisellä.

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!