Marjan matkassa

Hetkiä ja retkiä luonnossa

Kalastus

Haluatko kalaan, mutta majoitus puuttuu? Varaa majoitus Apartment Tallitalosta. Vain muutaman sadan metrin päässä koskista sijaitseva viihtyisä majoitushuoneistomme majoittaa 6 henkilöä (tarvittaessa enemmänkin). Lohijoki Oy opastaa kalastuksen saloihin. Pyydä tarjousta majoitus- ja kalastuspaketista tästä.

Kokemäenjoki ja Nakkilan kosket

Vehreässä lehtomaisemassa virtaavan Kokemäenjoen varrella Nakkilan kosket on yksi Suomen varmimmista, ellei varmin paikka päästä kosketuksiin vasta merestä nousseen taimenen tai lohen kanssa.

Nakkilan kunnan alueella sijaitsee seitsemän kaunista koski- ja virtapaikkaa. Vuokrattavilla jokiveneillä pystyy vesitilanteesta riippumatta liikkumaan kaikkien koskien alueella.

Matalalla vedellä joki on erinomaisesti kalastettavissa myös rannalta käsin. Koskien rannoilla on laavuja ja portaita helpottamaan kulkemista korkealla jokitörmällä.

Nakkilan kosket ovat ensikertalaiselle usein haasteelliset, mutta alueella on saatavissa ammattitaitoista opastusta, jota tarjoaa yhteistyökumppanimme Lohijoki Oy. Jo päivä osaavien oppaiden matkassa antaa mittavan tietopaketin tuleville omatoimiretkille.

Lohijoki Oy (West Coast Fishing Guides)
Opastettuja kalastuspaketteja ja venevuokrausta

Nakkilan kosket
Tietoa Nakkilan koskista ja kalastusluvista

Majoitus Apatment Tallitalo – Garage House
Siisti ja viihtyisä majoitushuoneisto muutaman sadan metrin päässä Nakkilan koskista.

%d bloggers like this: