fbpx

Lähde kalaan Nakkilan koskille ja majoitu Tallitalossa. Varaa majoitus Apartment Tallitalosta. Vain muutaman sadan metrin päässä Nakkilan koskista sijaitseva viihtyisä majoitushuoneistomme majoittaa 6 henkilöä (tarvittaessa enemmänkin). Lohijoki Oy opastaa kalastuksen saloihin. Pyydä tarjousta majoitus- ja kalastuspaketista tästä.

Kokemäenjoki ja Nakkilan kosket

Vehreässä lehtomaisemassa virtaavan Kokemäenjoen varrella Nakkilan kosket tarjoavat mitä parhaimmat mahdollisuudet lohen- ja taimenensoutuun sekä perho- ja heittokalastukseen.

Nakkilan kunnan alueella sijaitsee seitsemän kaunista koski- ja virtapaikkaa. Vuokrattavilla jokiveneillä pystyy vesitilanteesta riippumatta liikkumaan kaikkien koskien alueella.

Matalalla vedellä joki on erinomaisesti kalastettavissa myös rannalta käsin. Koskien rannoilla on laavuja ja portaita helpottamaan kulkemista korkealla jokitörmällä.

Nakkilan kosket ovat ensikertalaiselle usein haasteelliset, mutta alueella on saatavissa ammattitaitoista opastusta, jota tarjoaa yhteistyökumppanimme Lohijoki Oy. Jo päivä osaavien oppaiden matkassa antaa mittavan tietopaketin tuleville omatoimiretkille.

Lue lisää Nakkilan koskista Retkipaikan artikkelista.

Lohijoki Oy (West Coast Fishing Guides)
Opastettuja kalastuspaketteja ja venevuokrausta

Nakkilan kosket
Tietoa Nakkilan koskista ja kalastusluvista

Majoitus Apatment Tallitalo – Garage House
Siisti ja viihtyisä majoitushuoneisto muutaman sadan metrin päässä Nakkilan koskista.

Kiitos, kun kerrot palveluistani kavereillesi!