Hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa

Kajakkivuokraus, opastetut retket, retkeilyblogi

Tietoa

Avec Marja Marjan matkassa

Retkeilyblogi Hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa

Etsitkö retkeily- ja varustevinkkejä? Esillä melonta, vaellus, hiihto, lumikenkäily ja retkiluistelu.

Reittivinkkejä erityisesti Satakunnasta ja Ruka-Kuusamosta.

Tervetuloa lukemaan retkeilyblogiani ja nauttimaan hetkistä ja retkistä luonnossa. Tavoitteeni on inspiroida juuri sinua lähtemään luontoon. Ota oma luontoaskeleesi ja kirjaudu blogin lukijaksi.

Varustevinkkien lisäksi reittivinkkejä sekä pohdintaa matkailuyrittäjyydestä ja vastuullisesta retkeilystä sekä eräopasopiskelusta ja elämänmuutoksesta.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan artikkelit eri kategorissa

Kirjoitan blogia myös Retkipaikkaan ja toimitan retkeily- ja luontoaiheisia artikkeleita lehtiin, mm. Koillissanomiin ja Ruka News -lehteen. Lisäksi autan matkailuyrityksiä markkinoinnissa.

Bloggaaja Marja Kares-Oksman

bloggaaja

Tätä blogia kirjoittaa elämänmuutoksen ja eräoppaaksi valmistumisen myötä turvallisen palkkatyön jättänyt, nykyinen elämysmatkailu- ja viestintäalan yrittäjä Marja Kares-Oksman.

Tuli aika tehdä elämänmuutos, mikä tarkoitti itselleni EU-rahoituksen ja aluekehittämisen parissa tehdyn työuran jättämistä ja heittäytymistä kohti tuntematonta.

Opiskelin erä- ja luonto-oppaaksi ja lähdin yrittäjän polulle. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä jo kotoa lähteneet aikuiset pojat.

Helpotusta arjen haasteisiin tuo luonnossa liikkuminen. Kirjoittamalla blogia voi purkaa omia ajatuksia ja samalla voi kenties olla hyödyksi muille.

Kirjoittamalla luontoretkistä, antamalla varustevinkkejä ja kertomalla omakohtaisia kokemuksia luonnon hyvinvointivaikutuksista voi innostaa muita lähtemään luontoon. Voit lukea koko yrittäjätarinani tästä.

Haluatko laittaa omat tekstisi kuntoon? Kielenhuolto- ja käännöspalvelut apunasi

Correct Kielipalvelut – korrektia kieltä ja vikkelää viestintää

Haluaisitko juuri sinä sisällöntuottajan avuksesi? Tarjoan oikolukua, kielenhuoltoa ja käännöspalveluja sekä sisällöntuotantoa erityisesti matkailualan yrityksille. Lue lisää linkistä Correct Kielipalvelut ja ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä tekstisi kuntoon.