Marjan matkassa

Hetkiä ja retkiä luonnossa

Tietoa

Retkeilyblogi Avec Marja – Hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa

Etsitkö sopivaa retkikohdetta tai kaipaatko matalan kynnyksen retkeily- ja varustevinkkejä? Jos vastasit myöntävästi, olet tullut oikeaan osoitteeseen

Tervetuloa lukemaan retkeilyblogiani ja nauttimaan hetkistä ja retkistä luonnossa. Tavoitteeni on inspiroida juuri sinua lähtemään luontoon. Ota oma luontoaskeleesi ja kirjaudu blogin lukijaksi. Oma intohimoni on melonta, joten tältä aiheelta et voi välttyä, jos liityt blogini seuraajien joukkoon.

Blogissani Avec Marja, hetkiä ja retkiä luonnossa Marjan matkassa, kerron omista luontoretkistäni yksin, perheen tai ystävien kanssa (melonta, hiihto, patikointi, retkiluistelu) sekä esittelen retkikohteita erityisesti Satakunnassa ja Ruka-Kuusamossa sekä annan matalan kynnyksen varustevinkkejä.

Lisäksi blogissani on pohdintaa matkailuyrittäjyydestä ja vastuullisesta retkeilystä sekä eräopasopiskelusta ja elämänmuutoksesta.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan artikkelit eri kategorissa

Kirjoitan blogia myös Retkipaikkaan ja toimitan retkeily- ja luontoaiheisia artikkeleita lehtiin, mm. Koillissanomiin ja Ruka News -lehteen.

Bloggaaja Marja Kares-Oksman

bloggaaja

Tätä blogia kirjoittaa elämänmuutoksen myötä turvallisen palkkatyön jättänyt, nykyinen erä- ja luonto-opas, FM, sisällöntuottaja ja freelancer-tomittaja Marja Kares-Oksman.
Tuli aika tehdä elämänmuutos, mikä tarkoitti itselleni EU-rahoituksen ja aluekehityksen parissa tehdyn uran jättämistä ja heittäytymistä kohti tuntematonta.

Opiskelin erä- ja luonto-oppaaksi ja lähdin yrittäjän polulle. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä jo kotoa lähteneet aikuiset pojat.

Polkuni yrittäjäksi ei ole ollut ihan helpoimmasta päästä. Nykyisin elämääni kuormittaa se mikä monia muitakin tämän ikäisiä naisia: huoli läheisistä ikäihmisistä, eikä tässä itsekään ihan nuori enää ole.

Helpotusta arkeen tuo kuitenkin luonnossa liikkuminen. Kirjoittamalla blogia voi purkaa omia ajatuksia ja samalla voi kenties olla hyödyksi muille kirjoittamalla luontoretkistä, antamalla varustevinkkejä ja kertomalla omakohtaisia kokemuksia luonnon hyvinvointivaikutuksita. Voit lukea koko yrittäjätarinani tästä.

Haluatko laittaa omat tekstisi kuntoon? Kielenhuolto- ja käännöspalvelut apunasi

Correct Kielipalvelut – korrektia kieltä ja käännöspalveluita

Haluaisitko juuri sinä sisällöntuottajan avuksesi? Tarjoan oikolukua, editointia ja sisällöntuotantoa sekä käännöspalveluja. Lue lisää linkistä Correct Kielipalvelut ja ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä tekstisi kuntoon.